Draad Wizard

Hoe worden mijn materialen geleverd?

Voor leveringen maakt DRAADMAGAZIJN gebruik van twee leveringsmethodes.

– De eerste manier is die met behulp van onze vaste koerierdienst. Materialen zoals de schapendraad, zichtbescherming en ander klein materiaal worden steeds met behulp van deze externe koerierdienst geleverd. Leveringstermijn = gemiddeld 8 werkdagen, na ontvangst van betaling. Hierbij hoeft jezelf niet aanwezig te zijn. Vooreerst wordt er aan huis aangebeld, indien er niemand thuis is, worden de materialen uit het zicht geleverd, indien mogelijk.

– De tweede manier is die met behulp van onze eigen wagenpark en chauffeurs. DRAADMAGAZIJN beschikt over een eigen camionette met open laadbak voor het vervoeren van draadpakketten, houten schermen, houten palen, poortjes, betonplaten en dergelijke. Hierbij vragen wij steeds de aanwezigheid van een wat spierkracht die de chauffeur even kan helpen lossen.
Bij grotere bestellingen (> 50 betonplaten per bestelling) beschikken wij overigens ook over een vrachtwagen met kraan. Hierbij worden de materialen steeds vanaf de straat gelost. De materialen worden ook hier steeds geleverd na ontvangst van betaling. Leveringstermijn = gemiddeld 8 werkdagen, na ontvangst van betaling. Deze leveringstermijn is een indicatie en niet bindend.

De materialen worden steeds naast de bestelwagen / vrachtwagen geleverd (niet in de achtertuin, garage, tuinhuis,…).

Wat zijn de transportkosten?

Voor het verzenden van de materialen voor Uw hekwerk zijn er twee categorieën:

  • Bestellingen lager dan € 950 =  € 50 – € 100
  • Bestellingen hoger of gelijk aan € 950 = GRATIS* LEVERING DOORHEEN HEEL België
  • *Bij aankoop van enkel betonproducten, komen er altijd transportkosten bij ongeacht het bestelbedrag. De transportkosten hiervoor worden achteraf berekend.

Hoe kan ik betalen?

Voor het betalen van Uw bestelde materialen zijn er verschillende mogelijkheden:

  • U betaalt via overschrijving
  • U betaalt via Bancontact, Mastercard, Visa, PayPal, Maestro. Dit gebeurd via een beschermde betalingsomgeving en via een externe partner, Mollie.
Hulp nodig? Wij helpen je graag verder

Wij zijn er niet op dit moment. Je kan ons wel een mailtje sturen en wij reageren zo snel mogelijk.

Vragen of opmerkingen? Ik help u graag!

Klik ENTER om te chatten